Act

Inmiddels bijna 10 jaar geleden ontstond mijn fascinatie voor theater en acteren. Ik begon experimenteel met een vooropleiding acteren te Amsterdam. Ik wist niet precies wat mij te wachten stond, maar ik was wel benieuwd naar wat ik kon creëren en of ik mijn creativiteit kon inzetten om een verhaal te vertellen voor een publiek.

Na de vooropleiding had ik de drang om nog meer te ontdekken over theater. Van het een kwam het ander en ik besloot een gokje te wagen en te beginnen met de 4-jarige theater- en acteeropleiding.

Ik heb tijdens en na mijn opleiding vaak zelf theaterstukken geschreven en uitgevoerd zoals ’Ik lijk steeds meer op jou’ & ‘Happy New Year’.

De afgelopen drie jaar heb ik mogen spelen en toeren door het land met cabaretière en theatermaker Minou Bosua en theatergezelschap Minoux.  De voorstelling die wij gemaakt hebben is een tragedie-komedie waarin één vraag centraal staat: hoe zorgen wij voor onze ouders?

Momenteel werk ik aan een nieuwe theatervoorstelling (Family Drama) en hoop ik dat ik deze in 2024 mag uitvoeren.

Naast dat ik graag op het podium sta als actrice sta ik ook open voor castingbureaus om modellen- en acteeropdrachten aan te nemen.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u interesse in een samenwerking dan kunt u contact opnemen met mij via mijn contactformulier.

Hou de eventpagina in de gaten voor mijn volgende event!